rOndreis
Argentinië.nl
Nederlandstalige service in Argentinië Elke rondreis aanpassen naar wens Luxe rondreizen en aanbiedingen
 

Vakantie in Argentinië

Een vakantie naar Argentinië betekent een verre vakantie: vanaf Amsterdam al 14 uur vliegen met een rechtstreekse vlucht met KLM. Alle andere airlines, die hun tickets vaak wat goedkoper aanbieden, hebben een tussenstop, wat de totale reisduur zomaar op minimaal 20 uur brengt.

Argentinië is dus geen bestemming dus voor een vakantie van 10 dagen, tenzij je alleen Buenos Aires en omgeving wilt zien. Als je een echte rondreis door Argentinië wil maken, zul je ook in het land zelf grotere afstanden moeten overbruggen. Dat gaat het snelst met een binnenlandse vlucht.
 
 
Vakantie Argentinië

Argentinië voor strand-vakantie

Argentinië is écht een land om bijzondere en mooie dingen te zien en niet het beste land voor een strandvakantie. De badplaatsen ten zuiden van Buenos Aires zijn erg leuk en in het hoogseizoen (december en januari) is het er afgeladen met Argentijnse families, die hun vakantie vieren aan zee.

Dat betekent overigens niet dat je geen relax-vakantie kunt hebben in dit Latijns-Amerikaanse land of dat er geen mooie stranden zijn. Er zijn trouwens ook gemakkelijke combinaties mogelijk met Chili of Brazilië (ook qua vluchten), waar veel van onze Argentinië-reizigers hun rondreis afsluiten met een weekje vakantie op prachtige stranden. Laat je hierover informeren door één van onze Argentinië-specialisten.
 
 
Mar del Plata

Strandvakantie van de Argentijnen

Vakantie Argentinië in Mar del Plata Vakantie Argentinië in Mar del Plata
Rosario

stadsstranden op eilandjes in de rivier

Vakantie Argentinië in Rosario Vakantie Argentinië in Rosario
Viña del Mar (Chili)

combineer met vakantie in Chili

Vakantie Argentinië met stranden in Chili Vakantie Argentinië met stranden in Chili
Stranden in Brazilië

prima te combineren met vakantie in Argentinë

Vakantie Argentinië met stranden in Brazilië Vakantie Argentinië met stranden in Brazilië
Vakantie Argentinië
 
 

Vakanties Argentinië

Hotels- Mar del Plata- Luxe reis- Huwelijksreis- Vliegticket- Honeymoon- Individuele rondreis- Strandvakantie- Last Minute- Stranden- Vakantie